Članci

GDJE JE LJUBAV?


BC Betanija Čakovec i ovog je listopada organizirala sada već tradicionalnu trodnevnu evangelizaciju koja je ponajprije namijenjena slušateljima radio emisija „Sola Gratia“. Ne treba prepozorno osluhnuti pojedince, brakove i društvo u cjelini da bi se čulo to aktualno pitanje 'Gdje je ljubav?', naglasio je pastor BC 'Betanija' Damir Pintarić u uvodnom pozdravu. 

Gost govornik, pastor Baptističke crkve u Splitu, Dražen Radman, je u petak 12.10.2018. otvorio temu i započeo potragu. Tema prve večeri glasila je „Potraga još uvijek traje? Odlično!“. Uz zajedničko pjevanje, doprinos najmlađih i molitvu, pastor Radman je druge večeri nastavio potragu govoreći na temu „Tko koga tu zapravo traži?“. Posljednje večeri, u nedjelju, zaključili smo trodnevno događanje i predavanje s temom „Otkrivenje: tako blizu i tako lijepa!“, a zbor BC Betanija zatvorio je službeni dio s pjesmom.

Brojni gosti, prijatelji i poznanici kroz tri večeri imali su priliku saznati odgovore na ovo važno pitanje, uživati u pjesmama koje proslavljaju Boga, te na kraju porazgovarati s pastorima, braćom i sestrama, uz kolače i čaj.     

Cijeli program možete pregledati ovdje: 

https://www.youtube.com/results?search_query=betanija+%C4%8Dakovec

Samo poruke možete pregledati ovdje:

 http://www.betanija.hr/videoporuke?category_id=23